Hanzedagen

Zullen we walsen tijdens de Hanzedagen?

Vrijdag, zaterdag en zondag 16, 17 en 18 juni van 11.00 tot 18.00 uur

Tijdens de Hanzedagen zal Stichting Grafisch Atelier Kampen, samen met scholieren van het Almere College en Ichthus College uit Kampen, houtsnedes van groot formaat op spectaculaire wijze met zwaar geschut afdrukken. Het grafisch atelier wil de grafische kunst, die de stad rijk is, levend houden en een verdwijnend ambacht onder de aandacht brengen bij een groter publiek.

Nieuwsgierig geworden naar de ludieke manier waarop de prenten gemaakt zullen worden? Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op onze locatie aan de IJsselkade, ter hoogte van de synagoge, op vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni van 11.00 uur tot 18.00 uur en zondag 18 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kom ons helpen met inkten en kies je favoriete afbeelding uit, welke ter plekke wordt afgedrukt en schaf zo een unieke prent of tas aan zodat je thuis nog kunt nagenieten van de Hanzedagen.

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is op het gebied van grafiek in Kampen? Neem dan ook een kijkje in onze werkplaats, aan de Hofstraat 78, waar een demonstratie hoog- en diepdruk wordt gegeven door twee ervaren drukkers.

Graag tot ziens tijdens de Hanzedagen!


 

Bewaren

Bewaren